Известие

Collapse
No announcement yet.

Първоначални ремонти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначални ремонти

Здравейте,

Искам да си купя Alfa Romeo 145 TS 1.6 '99 ili '00.

Интересува ме ако сте запознати дали 6000 лв биха ми стигнали (горе-долу включително смяните на масло филтри и тн.). Какво да гледам специфично при оглеждането и къде е най-добре да я закарам за да и направят началните ремонти като се има в предвид, че най-вероятно ще я взема от някоя автокъща в София.

Благодаря
    Alfa Romeo 146 TS, 1.4 '99

Айде, пак от начало.
    146 1.6 Boxer '96

Comment

Харесъл съм си Алфа 145 1.6 ТС от 99 или 00 години.

Идеята ми е да дадете някаква информация колко би ми струвало това удоволствие (според вас) като най-вероятно, ще я купя от автокъща в София.

И къде да я закарам за да и сменя консумативите след като я купя.
      Alfa Romeo 146 TS, 1.4 '99

Comment

Има поне 10 теми с подобна информация, поразходи си мишката из форума и ще каквото те интересува.
        146 1.6 Boxer '96

Comment

Нема да ти стигнат 6000,нема За колата само ще дадеш толкова,ако искаш да вземеш нещо читаво де! Цената е един вид техническа оценка. Тия дето ги продават не пасат трева. Кола в суперсъстояние няма да ти я дадат за 4,да знаеш. Има и друг момент-и на некои кенефи им търсят много,щото са лъскави. Гледай най вече да е добре поддържана. Ако е запазен салона има голям шанс да е гледана добре като цяло Но да си знаеш,че алфа 2000г. нема да е евтина.
          sigpic33201
          930 Quattroporte

Comment

Re: Първоначални ремонти

Първоначално публикувано от onzifonzi
            Здравейте,

Интересува ме ако сте запознати дали 6000 лв биха ми стигнали (горе-долу включително смяните на масло филтри и тн.). Какво да гледам специфично при оглеждането и къде е най-добре да я закарам за да и направят началните ремонти като се има в предвид, че най-вероятно ще я взема от някоя автокъща в София.

Благодаря
            Па вместо да се чудиш ела да ти дам една напълно обслужена 99г 1,6Т.С. Джуниор на 124000км.,с музика,аларма и регистрирана
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Re: Първоначални ремонти

Първоначално публикувано от onzifonzi
              Здравейте,

Благодаря
              Па вместо да се чудиш ела да ти дам една напълно обслужена 99г 1,6Т.С. Джуниор на 124000км.,с музика,аларма и регистрирана
              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
              0899832271 Сашо

Comment

Working...
              X